Görele Belediye Başkanı Erener'e Ziyaretler

Sümela'nın Şifresi Temel filminin yapımcısı Emin Albayrak, oyuncular İsrafil Köse ve Zeynep Şenyiğit, Görele Belediye Başkanı Tolga Erener'i ziyaret etti.

Albayrak, ziyarette yaptığı açıklamada, Başkan Erener'in sosyal ve kültürel etkinliklere önem veren bir isim olduğunu duyduklarını ve kendisine nezaket ziyaretinde bulunduklarını sözledri.
Amaçlarının çocuklara sanatla eğlenceli bir eğitim vermek olduğunu belirten Albayrak, "Belediyelerle işbirliği içerisinde sosyal sorunluluk projesi adı altında çocuklarla interaktif bir oyun oynuyoruz. Trafikte kırmızı ve yeşil ışığı anlatıyoruz. Gelip buradaki bütün çocuklarımıza sanatla eğlenceli bir şekilde eğitim vermeyi amaçlıyoruz" dedi.

Belediye Başkanı Erener ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, başarılı bir filme imza atan yapımcı ve oyuncuları Görele'de ağırlamaktan onur duyduğunu söyledi.

Kültürün ve sanatın beşiği olan Görele'nin ismini bu anlamda duyurmaya gayret ettiklerini dile getiren Erener, "Görele Belediyesi olarak sosyal sorumluluk projelerini her kapsamda desteklemeye devam ediyoruz. Amacımız sanat ve kültürle marka olmuş ismimizi Türkiye'ye taşımaktır. Ben başarılı bir filme imza atarak Sümela Manastırı'nın tanınmasına vesile olan yapımcı ve oyuncularına ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum" dedi.

Kaynak: AA