Ahmet Reyiz Yılmaz'dan 'Çözüm süreci' eleştirisi

Muhafazakar Yükseliş Parti Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz, "Çözüm süreci bu iktidarın sonu olacak" dedi.

Ahmet Reyiz Yılmaz'dan 'Çözüm süreci' eleştirisi
Muhafazakar Yükseliş Parti Lideri Ahmet Reyiz Yılmaz yaptığı yazılı açıklamada, çözüm sürecini eleştirdi.

Yılmaz, "Hükümetin çözüm süreci adı altında gerçek niyetini henüz ortaya koymadığı ve hala vatandaşa karşı net olmadığını, açıklanan metinler ve bu metinler üzerinde yapılan tartışmalardan görebilmekteyiz. Verilen sözler var ve bu sözler açıkça dile getirilemiyor" diye konuştu.

"Körle yatan şaşı kalkar"

Yılmaz açıklamasında şunları kaydetti:

"Hükümet körle yatağa girip şaşı kalkmış ve ne yapacağını bilmeyen bir durumdadır. Bir türlü verdikleri sözlerden dönemedikleri gibi vatandaşa doğrudan açık bir şekilde niyetlerini de söyleyememektedirler. Bu nedenle sözleri eğip bükerek bir çıkış yolu aramaktadırlar. Bu yolun sonu ne millet adına ne de hükümet adına hayır değildir. Zira körle yatan muhakkak ki şaşı kalkar.

"Bahçeliye çağrıda bulunuyorum birlik için adım atın
"

"Bu seçimler ülkemiz için kırılma noktası zurnanın son deliğidir" diyen Yılmaz, "Artık hiç kimse durumu idare ederek bu milleti yönetemez. Bu nedenle ülkeyi zor günler beklemektedir. Sayın Bahçeli'ye birlik çağrımı yineliyorum. Bu millete karşı kendisini sorumlu hissediyorsa herkesi bir çatı altında toplayarak bu seçimlere girmelidir. Aksi durumda herkesin kaybedeceği fakat mevcut durumun devam edeceği bir sonucun daha alınacağı seçim yaşarız" ifadelerini kullandı.