Mhp Afyonkarahisar Milletvekili Yılmaz Açıklaması

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, "ǜlkücü olmaktan gurur ve şŸeref duyuyoruz, ona layık olmaya çalışŸıyoruz" dedi.

Yılmaz, partisinin ve bazı sendikaların yönetimi ile kentteki bir otelde bir araya geldi.
Toplantıda konuşŸan Yılmaz, partide ve sendikalarda yeni yönetime gelenlere başŸarılar diledi. 7 Haziran seçimlerinde az bir süre kaldığŸını anımsatan Yılmaz, rakiplerinin çok güçlü olduğŸunu, her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğŸe ihtiyaç duyulduğŸunu ifade etti.

"Sözde değŸil, özde birlikteliğŸe, sözde değŸil özde çalışŸmaya ihtiyacımız var" diyen Yılmaz, sözlerini şŸöyle sürdürdü:
"ǜlkücü olmaktan gurur ve şŸeref duyuyoruz, ona layık olmaya çalışŸıyoruz. Rabbim, bu doğŸru yoldan, gönül verenleri ayırmasın. Rabbim nasip etti, 4 yıl dolmak üzere, MHP'den milletvekili olma şŸerefine nail oldum. Siz değŸerli arkadaşŸlarımızın ve teşŸkilat mensubu arkadaşŸlarımın referansları ile bu göreve layık görüldüm. şžükürler olsun ki 4 yıl boyunca da bana verilen görevin vebali ve sorumluluğŸu ile hareket ettim. Mutlaka yanlışŸlarımız olmuşŸtur, eksikliklerimiz olmuşŸtur, verilen göreve karşŸı, temsil ettiğŸim misyona karşŸı bir ihanetim olmamışŸtır, bundan sonra da böyle bir gaflet ile karşŸılaşŸmayız. Biz, bize düşŸecek görevi yaptığŸımız takdirde Rabbim bize her türlü imkanı verecektir inancı içindeyiz. Bu 4 yıl boyunca mümkün olduğŸunda Türkiye Büyük Millet Meclisinin çalışŸması dışŸında Ankara'da kalmamaya çalışŸtım. Afyonkarahisar'daki vatandaşŸlarımızla, esnafımızla, memur ve işŸçi arkadaşŸlarımla beraber olmaya çalışŸtım. şžükürler olsun bunun sözünü vermişŸtik, bu ve diğŸer sözleri tutabilmişŸ olmanın vicdanı huzuru içindeyim."
 
Kaynak: AA