İşte Benim Stilim'de kimler elendi?

İlgiyle takip edilen İşte Benim Stilim yarışmasında iki isim yarışmaya veda etti.

İşte Benim Stilim'de kimler elendi?
En çok izlenen yarışma programlarından İşte Benim Stilim'de, dün akşam eleme değil; elemeler oldu. İşte Benim Stilim, dün gece büyük bir heyecana tanık oldu, İvana Sert'in dansı ise yarışmaya renk kattı.

İşte Benim Stilim 27 Mart eleme gecesinde, Nihal Candan elenen ilk isim oldu. Jüri adeta ağız birliği yapmışçasına bir kişi hariç hepsi 'Candan elensin' dedi. Programın konuğu Yılmaz Morgül de Candan'ın ismini söyleyen jüriler arasında yer aldı.

NAZLI HAMARAT DİREKTEN DÖNDÜ

İşte Benim Stilim'de bir ilk yaşandı ve ilk kez bir gecede iki yarışmacı elendi. Yarışmanın rüküşler kraliçesi Nihal Candan ile gurbetçi kızı Gülay Hançer elendi. İşte Benim Stilim önümüzdeki hafta birinciyi belirlemek için final yapacak. Nihal Candan ve Gülay Hançer 'in elenmesiyle birlikte İşte Benim Stilim birincisi olmaya aday olan şu isimler kaldı.

GEÇEN HAFTA NE OLMUŞTU?

Gecede eleme için en düşük puanı alan Özden Cerrahoğlu oldu. Yarışmacılar da eleme için Çiğdem Çelik'in ismini verdiler. İki isim arasında tercih yapan jüri üyelerinin oylama sonuçları ise şöyle oldu…

İŞTE BENİM STİLİM OYLAMA SONUÇLARI


Ozan Doğulu 'Çiğdem Çelik' gitsin dedi.

Nur Yerlitaş 'Özden Cerrahoğlu' elensin dedi.

İvana Sert'Özden Cerrahoğlu' gitsim dedi.

Kemal Doğulu 'Çiğdem Çelik ' dedi.

Uğurkan Erez ise yarışmanın sonucunu belirleyen isim oldu. Uğurkan Erez'de Özden Cerrahoğlu elensin dedi ve İşte Benim Stilim'e veda eden isim Özden Cerrahoğlu oldu. İşte Benim Stilim'de geçtiğimiz hafta Marina Surina elenmişti.

ÖZDEN CERRAHOĞLU KİMDİR?

1991 yılında Hatay'ın İskenderun ilçesinde dünyaya gelen Özden Cerrahoğlu, İstanbul Beşiktaş'da yaşıyor. Özden Cerrahoğlu moda tasarımı eğitimi alıyor. Şu anda 23 yaşında olan Özden Cerrahoğlu, Stiletto'lardan vazgeçemiyor. Bacaklarını beğeniyor ama kulaklarından memnun değil. Kendi markasını oluşturmak ve bir de butik pastane açmak istiyor. Geçmişte en çok üzüldüğü olaylar; Amy Winehouse'un ölümü, Leonardo Di Caprio'nun ödül alamamasıymış. Tarzının farklı olduğunu ve gittiği her yerde dikkat çektiğini iddia ediyor