Çocukluk Arkadaşından Kayahan'a Ziyaret

BBP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Gürhan, çocukluk arkadaşı sanatçı Kayahan'ın sağlık durumunun iyi olduğunu ve tedavisinin yoğun bakımda sürdüğünü söyledi.

Gürhan, yumuşak doku kanseri tedavisi gören Kayahan'ı, Acıbadem Maslak Hastanesi'nde ziyaret etti.
Hastaneden ayrılırken gazetecilere açıklamalarda bulunan Gürhan, Kayahan'ın çocukluk arkadaşı olduğunu belirterek, "Beraber büyüdük ve o benden büyüktür. Ona bir ağabey gözüyle bakıyordum. Sanat dünyasının beste ve icra adına çok sevilen bir müzisyeni. Bildiğiniz gibi hiçbir zaman zirvede olmak tesadüfi değildir. Kayahan emeğiyle zirveye çıkmış bir sanatçımızdır. Kendisine Allah'tan şifa diliyorum. Bütün sevenlerin Kayahan için dua etmesini istiyorum. Tüm arkadaşlarının da dua edeceğini biliyorum" diye konuştu.

Gürhan, hastanede Kayahan'ın eşi İpek Acar ile görüştüğünü belirterek, steril bir ortamda bulunması gerektiği için Kayahan'ı ziyaret edemediğini ifade etti.

İpek Acar'ın, eşinin sağlık durumunun iyiye gittiğini, bilincinin açık olduğunu söylediğini aktaran Ahmet Gürhan, "Şu anda tedavisi yoğun bakımda ve steril bir ortamda sürüyor. Akciğer problemleri vardı. Bu kontrol ve tedavi süreci içerisindeydi. İnşallah Allah şifa verir. Başhekimden de bilgi aldım. Durumunun iyi olduğunu ve yoğun bakımda sürdüğünü söyledi" dedi.

Kaynak: AA