Başkan Sağıroğlu'ndan Gövde Gösterisi

Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, 1 yıllık icraatlarını omuzlarda geldiği düğün salonunda görkemli bir toplantıyla anlattı.

Başkan Sağıroğlu'ndan Gövde Gösterisi

Yomra ilçesinde düzenlenen Halk Meclisi Toplantısı'na AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayları katıldı.

Burada birer konuşma yapan AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Yomra ilçesinde yapılan hizmetlerden övgü ile söz ederken daha sonra söz alan Başkan Sağıroğlu, ne söz vermişseler yerine getirmeye çalıştıklarını söyledi.

Üç dönemdir Yomra Belediye Başkanlığı görevini sürdürdüğünü belirten Sağıroğlu, “Allah nasip etti, 3 dönemdir belediye başkanlığı görevini yürütüyoruz. Bugüne kadar sizlere ne söz vermişsem yerine getirmenin huzurunu mutluluğunu yaşıyorum. Biz hesap veren bir belediyeyiz, şeffah bir belediyeyiz. İstedik ki milletimizle beraber buluşalım. Seçim meydanlarında mahalle mahalle dolaştık sizlere bir şeyler söz verdik. Verilen sözlerimizin yüzde 80 yerine getirmeye çalıştım. 24 mahalleye 1 yılda 82 bin 500 metre yeni yol, 36 bin ton asfalt, 28 bin metreküp beton döktük” dedi.

24 SAAT HİZMET İÇİN AYAKTAYIZ
Hizmet için 24 saat ayakta olduklarını kaydeden Sağıroğlu, “Sizlere hizmette 24 saat ayaktayız, bizlere ulaşabilirsiniz, elimizden geleni yapacağız. Önümüzdeki zamanlarda sizlere yapacak olduğumuz projelerin müjdesini vermek istiyorum. Yomra'nın Doğu tarafında sahil kısmında 20 dönümlük alanda bir park yapacağız. Resmi yazılarını gönderdik. Kaşüstü Mahallesinde çocuk parkı yapmak için söz vermiştik, merkezdeki caminin Doğu tarafında bir çocuk parkı yapacağız. Kaşüstü'nde hızlı yapılaşmadan dolayı eğitimde ciddi bir sıkıntımız var bunun da programını yaptık, eğitim sezonun bitmesiyle merkezdeki ilköğretim okulu yıkılarak yerine daha büyük bir okul yapılacak. Bu sıkıntıdan kurtulacağız. Yakın bir zamanda Dubai'ye gittim, Trabzon'dan önce Yomra'yı, Yomra'dan önce de Kaşüstü'nü biliyorlar. Çünkü oradaki vatandaşlar buradan mülkiyet almışlar. Bunu çok iyi kullanmamız gerekiyor. Turizm bizim için olmazsa olmazımızdır" diye konuştu.

Kaynak: İHA