Başkan Başsoy Yaşlıları Unutmadı

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy ve Erzincan Kent Konseyi Başkanı Mehmet Buyruk Yaşlılar Haftası Münasebetiyle 100. Yıl Atatürk Huzurevi’ni ziyaret etti.

Başkan Başsoy Yaşlıları Unutmadı

Gerçekleştirilen ziyarette Başkan Başsoy’a; Eşi Gülnaz Başsoy, Erzincan Kent Konseyi Başkanı Mehmet Buyruk ve eşleri, Erzincan Kadın Meclisi Başkanı Hatice Şahin, Kent Konseyi Genel Sekreteri İhsan Özdemir eşlik etti.

Huzur Evi girişinde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Muhammer Doğan ile İl Müdür Yardımcısı Rifai Mehmet Yağcıoğlu tarafından karşılanan Başkan Başsoy ve beraberindekiler Huzurevi sakinlerine çiçek ve çeşitli hediyeler takdim ettiler.

Huzurevi sakinleriyle bir süre sohbet eden Başkan Başsoy “Yaşlılarımız, geçmişimiz ile geleceğimiz arasında köprü olan, kültür ve hayat tecrübeleriyle yolumuzu aydınlatan değerlerimizdir. Kültürümüzde çok önemli yer tutan büyüğüne ve yaşlısına saygı, bizi sağlam ve güçlü toplumlardan biri yapmıştır. Onların maddi ve manevi açılardan mutlu bir yaşlılık dönemi geçirmeleri, kimseye muhtaç olmadan hayatlarını sürdürebilmeleri en temel önceliklerimizden olmalıdır. Bu duygu ve düşüncelerle, bizleri bugünlere getiren ve tecrübeleriyle geleceğimize yön veren tüm yaşlılarımızın Yaşlılar Haftasını kutluyor, sağlıklı ve mutlu bir hayat diliyorum" dedi.

Aynı organizasyon kapsamında daha sonra huzurevi sakini yaşlılar bowling salonuna gittiler ve eğlenceli bir akşam geçirdiler.
Kaynak: İHA