Astrolog Sayarı'dan Soma'ya İlkokul

Soma ilçesinde, astrolog Nuray Sayarı tarafından yaptırılacak 16 derslikli ilkokulun protokolü törenle imzalandı.

Linyit Spor Salonu'ndaki törene, Sayarı'nın yanı sıra, Soma Kaymakam Vekilliği görevini yürüten Kırkağaç Kaymakamı Ali Sırmalı, Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene ve İlçe Emniyet Müdürü Nebi Özerdem katıldı.

Kaymakam Sırmalı, arsası Soma Belediyesince karşılanan okulun tefrişatının, kaymakamlık ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünce yaptırılacağını belirtti.

Belediye Başkanı Ergene de merkeze uzak İstasyon Mahallesi'nin okul ihtiyacına değinerek, "Artık buradaki çocuklarımız, uzun mesafe yürümeden eğitim hizmeti alabilecek" dedi.

Duygulandığı ifade eden Nuray Sayarı ise "Çocuklar benim için değerli. Her çocuk en iyi şartlarda yaşamalı ve en iyi yerlere gelmeli. İnşallah bundan böyle her yıl, yazacağım kitaplarla bir okul yaptıracağım" diye konuştu.

Soma Çocuk Gelişim Merkezi'nde eğitim gören öğrencilerin hazırladıkları gösterinin ardından Sayarı, "2015 Astroloji ve Burçlar" adlı kitabını imzaladı. Kitaptan elde edilecek gelirin, Soma'daki eğitim kurumlarının ihtiyaçları için kullanılacağı bildirildi.


Kaynak: AA