Kartepe Belediyesi’nde Örnek Koordinasyon

Kartepe Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü yasa ve yönetmeliklerle kendisine verilen görevlerinin yanında belediyenin diğer müdürlüklerinin taleplerini de kurumsal birikimi ve teknik alt yapısı ile yerine getiriyor.

Kartepe Belediyesi’nde Örnek Koordinasyon

Diğer müdürlüklerle de ortak çalışan Kartepe Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri Dumlupınar Mahallesi Şenol Sokak’ta kamu yoluna yapılan tecavüzlerden dolayı yoldaki trafik akışını olumsuz etkileyen alandaki kararlı çalışması ile sonuca ulaştı. Uzun zamandır çözülemeyen yoldaki işgal konusunda Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri herhangi bir yaptırıma gerek kalmadan vatandaşı ikna ederek yoldaki olumsuzluğun önüne geçilmesini sağladı. İmar planlarına uygun ölçülere kavuşturularak açılan yolu Fen İşleri Müdürlüğü’nce asfaltlama çalışmasına uygun hale getirdi.

Yapı Kontrol Müdürlüğü ekiplerinin diğer müdürlüklerle yürüttüğü ortak ve koordineli çalışmalar çerçevesinde Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Köseköy Mahallesi’nde park alanında teknik ölçümleri de yerine getirdi. Acısu Mahallesi’nde de yapılacak cami inşaatı öncesi teknik destek veren müdürlük Plan ve Proje Müdürlüğü’nün yapacağı imar revizyon planları için koordinat belirlemesi de yaptı.

Kartepe Belediyesi Yapı Kontrol Müdürü Mustafa Kasımoğlu, “Yeni yönetim modeli ile bizlere rehberlik eden Belediye Başkanımız Hüseyin Üzülmez’in müdürlükler arasında işbirliğinde vatandaş memnuniyetini artıracak ortak çalışma imkânlarının artırılması, bilgi ve teknik imkânların paylaşılmasını müdürlük olarak ilke edindik. Yapı Kontrol Müdürlüğü belediyemizin arzulanan kurumsal kimliğe kavuşması için diğer müdürlüklerden her konuda ve teknik destek konusunda işbirliğine açık olup teklifleri beklemektedir” dedi.

Kaynak: İHA