Kağıtsporlu İzciler Şühedanın İzinde

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu İzciler kamptan kampa koşuyor.

Kağıtsporlu İzciler Şühedanın İzinde
Mavi beyazlı izciler son olarak, Kartepe Pazarçayır İzcilik ve Doğa Sporları merkezinde şehitlerimiz anısına kamp gerçekleştirdi.
Çanakkale Deniz Zaferinin 100. Anma yılı etkinlikleri kapsamında bu yıl birçok etkinlik düzenleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor İzcileri, Çanakkale Şehitleri anısına yeni bir kamp daha gerçekleştirdi. İzciler Kartepe Pazarçayır İzcilik ve Doğa Sporları merkezinde gerçekleşen temalı kampa Kamp Müdürü Selma Samur, izci liderleri Gülden Parlak ve Zeynep Silan’ın yanı sıra 60 sporcu katıldı.

Kağıtsporlu İzciler, yoğun kar yağışına aldırmadan Çanakkale Cephesinde Şehit dedeleri için yürüdü. Yürüyüş sırasında kahramanlık marşları söyleyen izcilere kar üzerinde çadır kurma, gece yürüyüşü, tefekkür ve değerler eğitimi verildi.

Kampın son akşamı yapılan kamp ateşi programına Kağıtspor Yönetim Kurulu üyesi Ömer Bahadır Özyılmaz ve Eğitimci izci Lideri İsmail Önder Samur’da katıldı.

İzciler Çanakkale Şehitlerine yazılmış şiirler okuyup, skeçler sergiledi. Kamp Müdürü Selma Samur 22 ile 26 Nisan tarihleri arasında Gelibolu yarımadasında düzenlenecek Çanakkale Milli Bilinç kampı için hazırlıklarını tamamladıklarını bildirdi.
Kaynak: İHA