Karaosmanoğlu, Kartepe Belediyesi’nde

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez ile birlikte "41 vizyon proje" ve ihtiyaç duyulan yeni projeleri masaya yatırdılar.

Karaosmanoğlu, Kartepe Belediyesi’nde

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, önceki gün Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’i ziyaret etti. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu makamında ağırlayan Başkan Üzülmez, “Başkanımızın ziyaretinden büyük mutluluk duyduk. Belediyemizi ziyareti ile bizlere vermiş olduğu destek ve değerden dolayı kendilerine teşekkür ederim” dedi.

Belediye toplantı salonuna geçen başkanlar burada meclis üyelerine seçim beyannamesinde ortak imza altına aldıkları 41 vizyon projesinin son durumunu açıklayarak süreçte ortaya çıkan yeni ihtiyaçların tekrar değerlendirilmesi noktasında planladıkları yeni projeleri masaya yatırdılar. Söz verdikleri 41 projenin gerçekleşmesinde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin katkısının büyük olduğunu belirten Kartepe Belediye Başkanı Üzülmez, “Hükümetimizle, Kartepe Belediyesi olarak Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yapmayı taahhüt ettiğimiz projelerimiz var. Projelerimizin bazıları söz verdiğimiz ve planladığımız sürenin önünde ilerliyor. Bunun içinde Büyükşehir Belediyesinin desteği çok önemli, bunun için sizlere bir kez daha teşekkür ederim” dedi.

Mevcut projelerin durumunu hakkında bilgiler veren Başkan Üzülmez, yer tespitleri ardından ihale çalışması aşamasına gelen kapalı spor ve yüzme havuz projelerinin kent merkezi çevresinde hayat bulacağını ifade etti.

Başkan Üzülmez, çalışmaları yoğun şekilde süren Goodyear Köprülü Kavşak çalışması yanında ilçedeki ulaşıma nefes aldıracak Köseköy Battı Çıktı Projesi’nin de ihale ve uygulama aşamasına geldiğinin bilgisini de meclis üyeleriyle paylaştı.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli genelinde olduğu gibi Kartepe ilçesinde de kaynakları verimli kullanarak vatandaşa daha pratik ve gösterişsiz kalıcı eserler ve hizmetler sunma hedefinde olduklarını belirtti.

Kartepe’de yapacakları en önemli işin ise kent merkezi projesi olduğunun altını çizen Başkan Karaosmanoğlu, “Halkımızın memnuniyetini sağlayacak hizmetleri karşılamak için birbirini tamamlayıcı şekilde çalışıyoruz” dedi.

Kaynak: İHA