Erol Korkmaz Açıklaması

Ulubey ve Eşme’de vatandaşla bir araya gelen AK Parti Uşak Milletvekili aday adayı Erol Korkmaz, halkın taleplerinin çalışmaları için yol haritası olacağını söyledi.

Erol Korkmaz Açıklaması

Erol Korkmaz, “Yarışı kazanmak önemli, fakat daha da önemlisi yarıştan sonrası. İnsanımızın ve toplumumuzun dertlerine çözüm üretmek, onların temel sıkıntılarını ortadan kaldırmak ve sürekli büyüyüp gelişen bir Uşak’ı oluşturmak bizim için öncelikli görevdir” dedi.

AK Parti’den 25’inci dönem Uşak Milletvekili aday adayı olan Erol Korkmaz, ilçe, belde, köy ve mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Vatandaşla sık sık bir araya gelerek sorunları dinleyen Erol Korkmaz, “En büyük rehber, halktır ve neyi istediğini bilir. Halkın talepleri yol haritamızı belirlemede önemli bir faktör olacaktır” dedi.

Ulubey ve Eşme’de vatandaşla buluşan Erol Korkmaz, esnaf ve sivil toplum kurumları temsilcileriyle yüz yüze görüştü. Vatandaşın taleplerini dinleyen ve not alan Erol Korkmaz, “Seçim çalışmalarımızı, sistemli ve uyumlu bir ekip ruhuyla sürdürüyoruz. Vatandaşın sorunlarını dinliyor ve notlar alıyoruz. Çünkü sözün uçucu, yazının kalıcı olduğunu biliyoruz. Göreve geldiğimizde, hiçbir ikilemde kalmadan, nereden başlayacağımızın bilinci ile hareket edeceğiz. Yarışı kazanmak önemli, fakat daha da önemlisi yarıştan sonrası. İnsanımızın ve toplumumuzun dertlerine çözüm üretmek, onların temel sıkıntılarını ortadan kaldırmak ve sürekli büyüyüp gelişyen bir Uşak’ı oluşturmak bizim için öncelikli görevdir” ifadesini kullandı.

SÜRDÜRÜLEBİLİR BİR HİZMET ANLAYAYIŞI VAR
Partisinin ortaya koyduğu hizmet anlayışı nedeniyle 13 yıldır tek başına iktidar olduğunu dile getiren Erol Korkmaz, Uşak ve ilçelerinde hayata geçirilen projelere değindi. Sağlık, güvenlik ve eğitim bazındaki gelişmelerle ilgili vatandaşa bilgi veren Erol Korkmaz, “13 yıl içinde, halkımız için önemli hizmetler hayata geçirildi. Fakat bu yapılanlar, bundan sonraki dönemde hiçbir şey yapılmayacağını göstermez. AK Parti Hükümeti, sürdürülebilir bir hizmet anlayışıyla hareket ettiği için başarılı. Önümüzdeki dönemde Uşak ve ilçeleri için daha büyük projeler hayata geçirilecek. Biz de Allah nasip eder de göreve gelirsek, ilimiz için hayırlı olacak bütün gelişmeleri yakından takip edeceğiz. Halkımız, hizmetin hep daha iyisini hak ediyor” diye konuştu

AK Parti Uşak Milletvekili aday adayı Erol Korkmaz, ziyaretlerini sürdüreceğini sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA