Bekiroğlu’ndan, Paralel Yapı Eleştirisi

AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, paralel yapının her alanda kurduğu tuzak ve kumpasların birer birer ortaya çıkarıldığını söyledi.

Bekiroğlu’ndan, Paralel Yapı Eleştirisi

AK Parti Laçin İlçe Başkanı Mustafa Otluseki ve Ortaköy İlçe Başkanı Mustafa Uysal ile parti yöneticileri AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu’nu ziyaret etti. Ziyarette Bekiroğlu, teşkilatlarla yaklaşan seçimler öncesi karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

KPSS operasyonu ile ilgili açıklamada bulunan Bekiroğlu, bazı yapıların KPSS’deki usulsüzlüklerle gençlerin umutlarını çalarak geleceklerini karartırken, millete kurdukları tuzaklarla da milletin geleceğini çalmaya kalkıştığını söyledi.

Bekiroğlu, milletin iradesine ve geleceğine kasteden herkesle mücadele edeceklerini ve bu mücadeleden de asla vazgeçmeyeceklerini dile getirdi. KPSS’deki usulsüzlüğün ne ahlakla ne de insanlıkla izah edilir tarafının bulunmadığını dile getiren Bekiroğlu, bu usulsüzlüğün adi bir usulsüzlükten öte milletin umudunu çalmaya yeltenmek olduğunu ifade etti.

Kendinden olmayana hayat hakkı tanımayan bir yapıyla mücadele yürütüldüğünü ve bu mücadeleden asla geri dönülmeyeceğini işaret eden Bekiroğlu, hiç kimsenin hakkını kimseye yedirmeyeceklerini ve buna imza atan herkesin adalet önünde hesabını vereceğini belirtti.

KPSS usulsüzlük yapıldığına yönelik çok güçlü delillerin ortaya konduğunu ve gerekli operasyonların yapıldığını hatırlatan Bekiroğlu, “Ortaya çıkan verilere dikkatli bir şekilde göz atıldığında, bunun içinde bir oyun olduğu çok rahatlıkla anlaşılmaktadır. Devlet içerisinde görev aldığı halde, makamını ve yetkilerini bu millete tuzak kurmak için hareket eden herkes, karşısında devletimizin kararlı duruşunu bulacaktır. Şimdiye kadar verdikleri zararları birer birer ortaya çıkarmanın yanı sıra, bu yapının etkisiz hale getirilmesi ve verebileceği zararları önlemek için kararlı adımlarla mücadelemiz devam etmektedir” diye konuştu.

Kaynak: İHA