Başkan Tiryaki’ye Ostim’den Ziyaret

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, OSTİM Organize Sanayi Bölge Müdürü Adem Arıcı ve yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.

Başkan Tiryaki’ye Ostim’den Ziyaret

Gerçekleşen nezaket ziyaretinde Altındağ Belediyesi tarafından yapılan projeler üzerinde duruldu. Başkan Tiryaki, heyet üyeleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Veysel Tiryaki, Altındağ Belediyesi’nin ilçeye sunduğu hizmetler hakkında bilgi verdi. Vatandaşların daha rahat ve daha modern yaşam alanlarına kavuşması için ne gerekiyorsa yapacaklarını belirten Tiryaki, “Hizmet için buradayız" dedi.

Başkan Tiryaki, vatandaşı esas alarak gerçekleştirdikleri çalışmalarla Altındağ’ın her geçen gün daha fazla değer kazandığının da altını çizdi.

OSTİM Organize Sanayi Bölge Müdürü Adem Arıcı ve beraberindeki heyet, Altın Köy Açık Hava Müzesi hakkında da bilgi aldı. Doğal köy hayatını şehre taşıyan proje karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen heyeti, Altın Köy Açık Hava Müzesi’nin bölgeye bambaşka bir soluk kazandıracağını ifade ettiler

Kaynak: İHA