Ak Parti Trabzon’da 49 Aday Adayı İle Değil 49 Aday İle Seçim Yarışına Hazırlanıyor

Partisinin Akçaabat ilçesi Mart Ayı İlçe Danışma Meclisi Toplantısında konuşan AK Parti Trabzon İl Başkanı Revi, “7 Haziran’a kadar 49 aday adayı değil 49 adayımızla ‘6-0’ hedefimize Allah’ın izniyle ulaşacağız” dedi.

Ak Parti Trabzon’da 49 Aday Adayı İle Değil 49 Aday İle Seçim Yarışına Hazırlanıyor

AK Parti Akçaabat Mart Ayı İlçe Danışma Meclisi Toplantısı, İlçe binasındaki toplantı salonunda gerçekleşti. Toplantıya AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Emre Akgün, AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayları ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

Toplantıda konuşan AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, geçtiğimiz Pazar günü Başbakan Ahmet Davutoğlu ile görüştüğünü belirterek “Sizlere çok selamları var. Aday adaylarımız şehrimizin her yerinde karış karış geziyor ve çalışmalara devam ediyor, kendilerine teşekkür ediyorum Şehrimiz adına çok büyük yatırımlar yapılıyor ve yapmaya da Allah’ın izniyle de devam edeceğiz. Yüce Mevlam birliğimizi ve beraberliğimiz bozmasın bu şekilde devam ettiğimiz sürece başarısızlık söz konusu dahi olmaz, bu gayret içerisinde de devam edeceğiz. Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar hem şehrimiz adına hem de bölgesel anlamda çok önemli toplantılar ve faaliyetler gerçekleştirdik. Trabzon’da hedefimiz ‘6-0’ dedik ve bunun gerçekleşeceğini de bu salonda gayet iyi görmekteyiz. Aday adaylarımızla bir araya geldiğimizde bir fotoğraf çektik ve 7 Haziran’a kadar 49 aday adayı değil 49 adayımızla yolumuza devam edeceğiz, hedefimize de hep birlikte Allah’ın izniyle ulaşacağız” şeklinde konuştu.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu da “Trabzon’umuzu hep birlikte güzelleştirmeye devam edeceğiz. Şehrimiz adına ne yaptıysak daha fazlasını yapmak için gece gündüz çalışacağız” dedi.

Kaynak: İHA