Kaymakam Aydın’ın Madde Bağımlılığı Hassasiyeti

Şahinbey Kaymakamı Selami Aydın, Gaziantep Madde Bağımlıları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.

Kaymakam Aydın’ın Madde Bağımlılığı Hassasiyeti

Şahinbey Kaymakamı Selami Aydın, Gaziantep Madde Bağımlıları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret ederek, Dernek Başkanı Abdulkadir Dayan ve yönetim kurulu üyelerinden çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Dernek Başkanı Abdulkadir Dayan, madde bağımlılarıyla sürekli irtibat halinde olduklarını kaydederek, imkanları ölçüsünde onlara yardımcı olduklarını belirtti.

Gönüllü olarak gayret gösterdiklerini vurgulayan ve insanların dualarını almanın kendilerini mutlu ettiğini ifade eden Dayan, ”Sürekli yönetim kurulumuzla toplantı yapıyor, daha fazla kişiye nasıl ulaşabiliriz hesabı yapıyoruz. Kamuoyunu daha fazla bilgilendirmemiz gerektiğinin bilincindeyiz. Günden güne daha fazla kişiye ulaştığımızı bilmek bizi mutlu ediyor. İnşallah, yılmadan çalışmalarımızı sürdürecek ve insanların madde bağımlısı olmadan güzel günler geçirmesine vesile olacağız” dedi.

Şahinbey Kaymakamı Selami Aydın ise, dernek yönetim kurulu üyeleri ve gönüllerine teşekkür ederek, her zaman kapılarının kendilerine açık olduğunu söyledi.

Toplumun madde bağımlılığıyla ilgili bilgilendirilmesinin görev olduğuna vurgu yapan Aydın, ”Madde bağımlılığının çok farklı sebepleri var. İnsanlar, kendi istekleriyle maddeye bulaşmaz. Bazı çeteler, insanları maddeye bedava alıştırarak, zamanla madde bağımlısı olmalarına neden olurlar. Bizim toplumsal silkelenmeye ihtiyacımız var, bunun mücadelesini vermemiz gerekir” ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA