Aybastılı Çiftçilere Açık Kapı

Ordu’nun Aybastı ilçesinde tarım ve hayvancılığın canlandırılması amacıyla İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile Aybastı Süt Üreticileri Birliği’nce ortaklaşa bir toplantı düzenlendi.

Aybastılı Çiftçilere Açık Kapı

Aybastı Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen toplantıya, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Samsun Bölge Müdürü Abidin Cüneyt Erdoğan konuşmacı olarak katıldı.

Toplantıda açıklamalarda bulunan Bölge Müdürü Erdoğan, hedeflerinin çiftçilerin refah seviyesini arttırmak olduğunu belirterek, “Hedefimiz çiftçilerimizin refah seviyesini artırmak, üyelerimize en uygun fiyat ve kalitede ürün tedarik etmek, çiftçilerimizin her an yanında ve hizmetinde olmaktır. Tarım Kredi Kooperatifi olarak çiftçilerimize canlı hayvan, gübre, yem, motorin, tohum, zirai ilaç, traktör, gıda maddeleri, nakit kredi ve her türlü tarımsal girdi tedariki yapıyoruz” dedi.

Toplantıya Aybastı Ziraat Odası, Kabataş Süt Birliği, Ordu Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği, Kabataş İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü yöneticileri ile çok sayıda çiftçi katıldı.

Kaynak: İHA