Ak Parti Trabzon Milletvekili Asım Aykan, Akçaabat İlçesinde Ziyaretlerini Sürdürdü

AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Asım Aykan, ziyaretlerini sürdürüyor.

Ak Parti Trabzon Milletvekili Asım Aykan, Akçaabat İlçesinde Ziyaretlerini Sürdürdü

Seçim çalışmaları kapsamında hava şartlarına aldırış etmeyen usta siyasetçi Akçaabat ilçesini ziyaret etti. İlçede ziyaret etmediği kurum kalmayan Aykan, Akçaabat’ın Trabzon’un nüfus olarak en büyük ilçesi olduğunu söyledi.

Aykan, “Buranın Trabzon’a yakın olması, ilçe için hep bir avantaj teşkil etmiştir. Son yıllarda Trabzon’la Akçaabat, sahil boyunca gerçekleştirilen yapılaşmalarla adeta bütünleşmiştir. Bu bütünleşme, iki büyük yerleşim yeri arasındaki ilişkilere de olumlu olarak yansımıştır” dedi.

Parti ilçe teşkilatı ile bir araya gelen tecrübeli siyasetçi, sırasıyla Akçaabat Belediye Başkanlığı, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Akçaabat Şubesi ve Özel Clınart İnternational Hospital Hastanesine ziyaretlerde bulundu.

Sorunları yerinde dinleyerek not alan Aykan, Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen ile yaptığı görüşmenin ardından, “İlçemizin geleceğe yönelik projelerini istişare ettiğimiz buluşmamız adeta bir beyin savaşı şeklinde tecelli etti. Akçaabat dinamizmi ile Trabzon'umuzun ilerleyişinde ne denli etkin bir yerde olduğunu bizlere bir kez daha hissettirmiştir. Değerli başkanımız ve kıymetli çalışma arkadaşlarına çalışmalarından dolayı şükranlarımı sunuyorum“ ifadelerini kullandı.

Buradan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Akçaabat Şubesi’ne geçen deneyimli siyasetçi, burada Başkan Yaşar Sivrikaya ve kurul üyeleri ile bir araya geldi. Akçaabat ile ilgili esnafın sorunlarını müzakere eden Aykan, “Bu anlamda özellikle ulaşım, Fatih Stadyumu'nun yerinin değerlendirilmesi konularında ilgili kuruluşlarla fikir teatisinde bulunduk. Kavaklı-Akyazı yolunun 2. kısım ihalesi yapılmak üzeredir. TOKİ Başkanı'mız Mehmet Ergün Turan bey ile Fatih Stadyumu’nun yerinin değerlendirilmesini konuştuk. Kararı Akçaabat’mız ile birlikte vereceklerini söylediler. İlgi ve alakalarını esirgemeyen kardeşlerimize şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Son olarak bu yıl itibari ile Akçaabat’ta faaliyete geçen Özel Clınart İnternational Hospital Hastanesi’ni ziyaret eden Aykan, burada da hastanenin Genel Müdürü Opt. Dr. Ahmet Çakır ve Başhekimi Dr. Kemal Kulan ile bir araya geldi. Uzun görüşmenin ardından hastaneyi gezen Aykan, personel, hasta ve hasta yakınlarıyla sohbet edip, geçmiş olsun dileklerini iletti. “Her yönüyle donanımlı ve pırıl pırıl olan hastaneyi kuran Osman Güner ve arkadaşlarına teşekkür ediyorum” diyen Aykan, Genel Müdür Opt. Dr. Ahmet Çakır ve Başhekim Dr. Kemal Kulan’a çalışmalarında başarılar dileyerek hastaneden ayrıldı.
Kaynak: İHA