Melih Gökçek: Atıyorsun Kılıçdaroğlu

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun taahhütnameli sözünü değerlendiren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Kemal Bey şimdiye kadar o kadar attı ki, milletin kendine inanmayacağını anladı. Artık işi noterle götürüyor" dedi.

Melih Gökçek: Atıyorsun Kılıçdaroğlu
Melih Gökçek: Atıyorsun Kılıçdaroğlu
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, iktidara gelince emeklilere bayramlarda ikramiye vereceğinin sözünü noter imzalı taahhütnameyle verdi. CHP lideri sözünü tutmazsa istifa edeceğini ekledi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Kılıçdaroğlu'nun bu çıkışını sosyal paylaşım sitesi Twitter üzeriden değerlendirdi. “Duydunuz mu çarkçı KK noterden senetle emeklilere söz vermiş” diyen Gökçek, şöyle devam etti:

“Birincisi Kemal Bey şimdiye kadar o kadar attı ki, milletin kendine inanmayacağını anladı. Artık işi noterle götürüyor. İkincisi; sen İstanbul Belediye Başkanlığını döneminde her aileye 600 TL vaad etmiştin. Diyelim ki kaybettin. İzmir, Eskişehir, Mersin sende hadi bu illerde belediyelerin fakir halka 600 TK dağıtsın. Niye dağıtmıyor? Çünkü atıyorsunuz sayın KK.”

Bir diğer tweetinde Erdoğan'ın 2011 yılı bütçe kanunu tasarısı görüşmelerinde yaptığı konuşmayı paylaşan Başkan Gökçek, “Başbakan sana ders vermişti. Hatırladın mı sayın KK. İbretle seyredin ve KK'nın yüzüne bakın” notunu düştü.

İşte o tweetler: