Çorum’da 6 Trafik Kazasında 11 Kişi Yaralandı

Çorum’da meydana gelen 6 ayrı trafik kazasında 11 kişi yaralandı.


Edinilen bilgiye göre, M.Ş. yönetimindeki otomobil, Çorum-İskilip karayolunun 22. kilometresinde virajı alamayarak devrildi. Kazada araç sürücüsü yaralandı.

Çorum-Ortaköy karayolunda ise Y.I. (52) yönetimindeki otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucuşarampole uçtu. Kazada otomobilde yolcu olarak bulunan A.K. (46) yaralandı.

Elmalı köyü mevkiinde meydana gelen kazada, alkollü bir sürücünün kullandığı otomobil kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Kazada sürücü Ü.Y. ile yanında bulunan Y.K. yaralandı.

Laçin-Osmancık karayolunda, C.G. yönetimindeki otomobilin kontrolden çıkarak takla atması sonucu meydana gelen kazada, araç sürücüsü ile yanında bulunan Ş.B. ve Y.K. yaralandı.

Ortaköy ilçesine bağlı Aşdağul köyünde H.Ö. (13) yönetimindeki motosiklet, sürücüsünün dikkatsizliği sonucu yol kenarında bulunan tarlaya devrildi. Kazada yaralanan H.Ö., Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Çorum-Ankara karayolunda meydana gelen trafik kazasında ise E.A. yönetimindeki kamyonet kontrolden çıkararak bariyerlere çarptı. Kazada sürücü ile araçta bulunan S.A. ve E.A. yaralandı.
Kaynak: İHA