Saray Kent Konseyi Yaşlıları Unutmadı

Tekirdağ'ın Saray ilçesi Kent Konseyi, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası dolayısıyla ilçedeki yaşlılar ile kahvaltıda bir araya geldi.

Saray Kent Konseyi Yaşlıları Unutmadı

Saray Kent Konseyi tarafından bir restoranda düzenlenen kahvaltıda Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, Saray Kent Konseyi Başkanı Mehmet Bilecen, Saray Kent Konseyi Genel Sekreteri Hüseyin Aydın, Saray Kent Konseyi Sekreteryası Aytaç Gonce, Saray Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Samiye Beydoğan, Saray Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Ece Ecevit, CHP Saray Kadın Kolları Başkanı Fatma Aslan, MHP Saray Kadın Kolları Başkanı Selda Derviş yaşlılarla bir araya geldi.

Kahvaltıda konuşma yapan Saray Kent Konseyi Başkanı Bilecen, "Sizlerle bu anlamlı günde bir araya gelmenin onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Sizler bizim için tarihi bir değersiniz. Bu her zaman böyle olacak. Bizden bir isteğiniz olduğunda bizler her zaman buradayız. Bizi kırmayıp geldiğiniz için teşekkür ederim" dedi.

Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, yaşlılarla tek tek ilgilenip sorunları dinledi ve beraber olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade ederek Yaşlılar Haftalarını kutladı. Çeşitli hediyelerin de verildiği kahvaltıda yaşlılar, hatırlanmış olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek senede bir gün değil sık sık hatırlanmak istediklerini ifade etti.

Kahvaltının ardından, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, Saray Kent Konseyi Başkanı Mehmet Bilecen ve Saray Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Samiye Beydoğan'ın yayınladığı ortak mesajı okudu.
Kaynak: İHA