Hollywood Yıldızları Oscar Törenlerine Bu Yöntemle Hazırlandı!

Dermatoloji Uzmanı Dr.Şerafettin Saraçoğlu, spor, egzersiz ve diyet ile hiçbir zaman kurtulamadığınız sütyen üzerinde biriken fazlalıklar, hiç erimeyen basenler, istediğiniz skinny jean’e girmenize engel olan bel bölgenizdeki yağlanmadan kurtulmanın cerrahiye gerek olmadan da mümkün olabildiğini söyledi.

Hollywood Yıldızları Oscar Törenlerine Bu Yöntemle Hazırlandı!

Özel ELİT Polikliniği Hekimlerinden Dermatoloji Uzmanı Dr.Şerafettin Saraçoğlu, i LipoXcell pedlerinde yer alan lazer ışığının yağ hücreleri tarafından emildiğini belirterek, “Bu ışık normalde saatlerce egzersiz sonucu efor ile atılacak yağın, sadece 10-20 dakika içinde istediğiniz bölgeden atılmasını sağlıyor. Yapı taşlarına hücre içinde ayrılan yağ vücut içinde günlük aktiviteler içinde harcanıyor ve vücuttan atılıyor. Sonrasında uygulanan vakum masajı o bölgedeki kan akışını hızlandırırken, toksinlerin atılmasını yani selülitin tedavisini sağlıyor. En son adımda ise radyofrekans enerjisi ile uygulama yapılan kısım ısıtılarak sıkılaşması sağlanıyor. Üstelik vücut analizi sayesinde sağlığınızdaki iyileşmeyi, yağ yüzdenizde ki azalmayı bile gözlemleyebiliyorsunuz” dedi.

Tüm bu işlemlerin sadece 40-45 dakika aldığını belirten Dermatoloji Uzmanı Dr.Şerafettin Saraçoğlu, “Tam da bu nedenle i Lipo yurt dışında ‘lunch-time lipo’ yani öğle arası yağ atma olarak anılıyor. Hedeflenen etki için istediğiniz bölgeye haftada 2 seans olmak üzere toplam 8 seans, yani 1 aylık bir tedavi öneriliyor. Sonuç ise karın bölgesinden toplamda minimum 15 santimetre, yani 1-2 beden incelme.”
Dr. Şerafettin Saraçoğlu, i LipoXcell tedavisini seçmek için 5 nedeni şöyle sıraladı:
“Cerrahi değil, acı, ağrı veya iyileşme süresi yok. Kadında ve erkekte her bölgeye uygulanabilir. Sonuçlar, santimetre bazında incelme olarak anında gözlenir. 1 ay gibi bir sürede 1-2 beden incelme mümkündür. Bölgesel incelme, selülit tedavisi, sıkılaşma aynı sistemde mevcut ve sadece 45 dakikada.”
HOLLYWOOD YILDIZLARI OSCAR TÖRENLERİNE BU YÖNTEMLE HAZIRLANDI!
Özel ELİT Polikliniği Hekimlerinden Dermatoloji Uzmanı Dr.Şerafettin Saraçoğlu, 22 Şubat’ta gerçekleşen Oscar Ödül Töreni yine muhteşem bir görsel şölene sahne olduğunu ve görsel şölenin en renkli simalarının nasıl hazırlandığını şöyle anlattı; “Sorunun cevabı Amerika’dan ABD News’de idi. Hollywood’un A plus isimlerinin nasıl kırmızı halıya hazırlandığını Santa Monica’da ünlülerin güzellik uzmanı hemşire Jamie Sherrill açıkladı.

Muhteşem bisepsler, klasikleşmiş omuz üstü kırmızı halı pozu, olağan üstü straplez dekoltesi için, lazer ve ışık teknolojilerindeki son yeniliklerden i LipoXcell ile ve sadece 20 dakika içerisinde!
Jessica Alba’dan Khloe Kardashian’a, Hollywood A plus ünlülerinin sırrı i LipoXcell teknolojisi Türkiye’de seçkin kliniklerde uygulanabiliyor.

Dünyada 2200’den fazla yer alan ve sadece dakikalar içinde incelmeyi sağlayan i Lipo/ i LipoXcell teknolojisi nedir?
Kim istemez ki sadece 20 dakika içerisinde 2 ila 4 santimetre incelmeyi! Üstelik tamamen sağlıklı yollarla.İşte i LipoXcell’nun başarısının sırrı burada yatıyor. Sadece dakikalar içerisinde sağlıklı olarak inceltmesinde… Sistem sağlıklı yaşamayı da desteklediği için bir ‘wellbeing’ yani iyi yaşam konsepti olarak ta algılanmalı.”
Kaynak: İHA