CHP'li Başkandan partililere içkili yemek sözü

Cumhuriyet Halk Partisi Çanakkale Merkez İlçe örgütünce hafta sonu birlik ve beraberlik yemeği düzenlendi.

CHP'li Başkandan partililere içkili yemek sözü
CHP'li Başkandan partililere içkili yemek sözü
CHP Merkez İlçe örgütünce bir restaurant'ta gerçekleşen yemeğe Merkez İlçe Başkanı Nejat Önder, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, bazı milletvekili aday adayları ve partililer katıldı.

Birlik ve beraberlik yemeği adı altında düzenlenen gecede, aday adaylarına söz hakkı verildi.

'ADAY ADAYLIĞI SÜRECİ ADİL GİTMİYOR'


CHP Çanakkale Milletvekili Aday Adayı Hikmet Yurteri, milletvekilliği aday adaylığı sürecinin adil gitmediğini belirterek; 'Şu anda CHP Çanakkale Milletvekili Aday Adaylığı süreci adil de gitmiyor, eşit de gitmiyor. Bunu bilmenizi istiyorum.' şeklinde konuştu.

SALONU TERK ETTİ


Yurteri, yaptığı konuşmanın ardından elindeki mikrofonu bırakarak salondan ayrıldı. Yaşanan bu duruma bazı partililer de alkışlarıyla destek verdi.

İÇKİLİ YEMEK SÖZÜ


CHP Merkez İlçe Başkanı Nejat Önder ise, daha sonra mikrofonu alarak Yurteri'nin iddialarına yanıt verdi. Önder, 'Aslında böyle nadide toplantılara, bu tür siyaset yapmak çok uygun değil. Bunları biz, danışma kurullarında yapacağımız şeyler. Bazı şeyler çarpıtılmasın diye. Ben ilk önce CHP'lilerden özür diliyorum. Genel başkanımızın tavsiyesi doğrultusunda bu geceki yemeğimiz içkisiz. Ama ilçe başkanı olarak şu sözü veriyorum, 7 Haziran'dan sonra içkili yemek sözü veriyorum' diye konuştu.