Anadolu Gençlik'ten Fidan Dikme Etkinliği

Anadolu Gençlik Derneği Manavgat temsilciliği, Çanakkale Zaferinin 100. yılını çeşitli etkinlikler kutluyor.

Etkinlikler kapsamında "Çanakkale'de şehit olan fidanlar için sen de bir fidan dik kampanyası" ve Orman Haftası nedeniyle Türkbeleni ve Sarılar'da fidan dikme etkinliği gerçekleştirildi.

Türkbeleni Tepesinde düzenlenen fidan dikme etkinliğine Anadolu Gençlik Derneği Manavgat temsilcisi Mehmet Gayretli, Manavgat Orman İşletme Müdürü İsmail Hacıoğlu, Saadet Partisi İlçe Başkanı İbrahim Maslak, dernek üyeleri, öğrenciler ve ormancılar katıldı.

Katılımcılar, Çanakkale'de şehit olanlar için Orman İşletme Müdürlüğünün belirlediği Türkbeleni Tepesi ve Sarılar Mahallesindeki ormanlık alanlara fidan dikti.
Gayretli, yaptığı açıklamada, Çanakkale Zaferinin 100. yılını Manavgat'ta çeşitli etkinliklerle kutladıklarını söyledi.

Bu kapsamda "Çanakkale'de şehit olan fidanlar için sen de bir fidan dik" kampanyasını gerçekleştirdiklerini dile getiren Gayretli, şöyle konuştu:
"Çanakkale'de şehit verilen 100 ili temsilen 100 fidan diktik. Çanakkale'nin bizden alıp götürdüğü en büyük değerlerden biri maalesef yetişmiş, yetişecek olan gençlerimizdir. Çanakkale'de 10 bin üniversiteli gencimiz, 70 bin liseli gencimiz şehit oldu. Biz de onlar adına fidan dikmek istedik. Aynı zamanda Orman Haftası da başladı.

İki etkinliği bir arada yapmış olduk."
Kaynak: AA