Kastamonu-doğanyurt Yol ​çalışması

AK Parti Doğanyurt İlçe Başkanı Hüseyin Yavuz, Kastamonu ile Doğanyurt ilçesi arasında yapımı devam eden yol çalışmasının, yüzde 70'inin tamamlandığını bildirdi.

Yavuz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, çalışmaların İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği tarafından 2012 yılında başlatıldığını belirtti.

Çalışma sayesinde Doğanyurt ile Şenpazar karayolunun bağlanacağını ifade eden Yavuz, "Bu kapsamda Doğanyurt, Armutçukuru arasındaki 13 kilometre asfaltlandı. Armutçukurundan Şenpazar karayoluna kadar olan 24 kilometrelik anayolun asfaltlanması da bu yıl sonuna kadar tamamlanmış olacak. Kastamonu ile Doğanyurt ilçesi arasındaki yol çalışmanın yüzde 70'i bitirildi" dedi.

Yavuz, ilçedeki 278 kilometrelik köy yolu ağının, 274 kilometrelik bölümünün bakımının yapıldığını kaydederek, şunları söyledi:
"Benimle birlikte yer alan arkadaşlarımızın en büyük hedefi, Doğanyurtlu vatandaşlarımıza layık oldukları çağdaş ve müreffeh hayatı yaşatabilmek. Bunun için olmazsa olmaz temel şart, gerek ekonomisiyle gerek siyasetiyle gerekse sosyal hayatıyla bu güçlü Türkiye'yi ayakta tutabilmek için mücadele etmektir. Bunun için çok çalışmamız gerektiğini farkındayız."
Kaynak: AA