Dr. Nihat Özkan Ziyaretlerini Sürdürüyor

Ak Parti Mardin milletvekili aday adayı Dr. Nihat Özkan Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir ve Ömerli Ak Parti İlçe Başkanını Mehmet Zeki İpekşen’i makamlarında ziyaret etti.

Dr. Nihat Özkan Ziyaretlerini Sürdürüyor

AK Parti Mardin milletvekili aday adayı Dr. Nihat Özkan, Ömerli Ak Parti İlçe Başkanı Zeki İpekşen’i ziyaret ederek partililerle bir süre görüştü. Yapılan görüşmenin hemen ardından seçim çalışmaları kapsamında Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir'i de ziyaret eden Özkan, hedeflerinin seçimlerde 6 milletvekilliğini almak olduğunu söyledi.

Çözüm sürecine ve bölgedeki yansımalarına dikkati çeken Özkan, “Çözüm sürecinin bölgeye yansımasını görüyoruz. Çözüm süreci sadece siyasi bir anlamda değil, toplumsal beraberlik, her katmanda çok ciddi katkılar sağlıyor. Bölgenin ekonomik olarak da kalkınması için çok ciddi büyük katkıları olacak. Çözüm sürecinin hem siyasi, toplumsal birlik ve beraberliği sağlamak hem de ekonomik olarak bölgenin turizm açısından da kalkınması için çok büyük katkısı olacaktır. Bölge maddi ve manevi açısından sıçrama yapacaktır” dedi.

Yeşilli Belediye Başkanı Hayrettin Demir ise, kendisini ziyaret eden Dr. Nihat Özkan’a başarılar dileyerek, sürecin hayırlı olması temennisinde bulundu. Başkan Demir, “Bu parti çatısı altında siyasete giren, herkes bizim için çok değerlidir. Allah her zaman doğrunun ve doğru olanın yanındadır. Bu seçimlerde de adaylarımız ile yapacağımız çalışmalar neticesinde oylarımızı kat be kat katlayacağız. Partimize bu kadar yoğun bir teveccüh olması partimizin ne kadar güçlü olduğunu ortaya koymaktadır. Partimize gönül veren herkes başımızın tacıdır” diye konuştu

Dr. Nihat Özkan’a Midyat Belediye Meclis Üyesi Mehmet Mekan Taş da eşlik etti

Kaynak: İHA