Chp Aday Adayları Burhaniyelilerle Buluştu

Balıkesir’in Burhaniye ilçesi, CHP Balıkesir milletvekili aday adaylarını ağırladı.

Chp Aday Adayları Burhaniyelilerle Buluştu
Ahmet Akın Kültür Merkezi’nde yapılan yemekli toplantıya katılan 34 aday adayı kendilerini tanıtabilmek için birbirleriyle yarıştı.
CHP İlçe Başkanlığının düzenlediği yemek büyük ilgi görürken, aday adayları da partili üyelerle buluştu. Ahmet Akın Kültür Merkezinde yapılan tanıtım toplantısında CHP Burhaniye ilçe başkanı Tarık Erdil, geceye katılanlara teşekkür etti. Erdil” Bizlerin birlik ve beraberlik gecemizde yalnız bırakmayan İl Başkanı Mete Erol ve yönetim kurulu üyelerine, milletvekillerimize, ilçe başkanlarımıza, Cumhuriyet Halk Partili Milletvekili aday adaylarına ve Cumhuriyet Halk Partili üyelerimize teşekkür ederim. Uzun yıllar sonra Balıkesir ilimizde genel merkezimizin almış olduğu ön seçim kararı sonundu, örgütlerimiz de arka arkaya yoğun katılımlı toplantılar gerçekleştirmeye başlamıştır. Örgütün kendini temsil edecek en doğru isimleri belirleyeceğinden hiç kuşkumuz yoktur. Örgütün seçim sürecinde kendisinin belirlediği kişileri meclise taşımak için çok fazla gayret göstereceğimizden eminiz. Bura da böylesine görkemli bir kültür merkezinin yapımında bizlere bu imkanları sağlayan Burhaniyeli Shell Petrol Ofisi sahibi iş adamı Ahmet Akın’a bir kez daha CHP’liler adına ve Burhaniyeliler adına teşekkür ederim” dedi.

CHP İl Başkanı Mete Erol da, ön seçim kararının yüzleri güldürdüğünü söyledi.

Konuşmaların ardından milletvekili adayları tek tek platforma çağrılarak üyelere tanıtıldı. Yemekli toplantıda her milletvekili adayı seçmenler ile görüşerek bilgi alışverişinde bulundu.
Kaynak: İHA