Hakan Bayrakçı'dan 'Mansur Yavaş' açıklaması

SONAR Başkanı Hakan Bayrakçı, yerel seçim öncesi Ankara'daki seçimleri Melih Gökçek'in kazanacağını söylediği için bir yıl boyunca Mansur Yavaş'ın etmedik hakaret bırakmadığını söyledi.

Hakan Bayrakçı'dan 'Mansur Yavaş' açıklaması
Beyaz Tv'de yayınlanan "Dinamit" programına konuk olan SONAR Kamuoyu Araştırma Şirketi Başkanı Hakan Bayrakçı çarpıcı açıklamalar yaptı. Yerel seçimler öncesi Ankara Büyükşehir Belediyesi'ni Ak Parti'nin adayı Melih Gökçek'in kazanacağını açıkladığını kaydeden Bayrakçı, bu açıklamaları yüzünden Mansur Yavaş'ın hakaretlerine maruz kaldığını anlattı.

MANSUR YAVAŞ İÇİN KANAL KANAL DOLAŞTIM

Mansur Yavaş'ın aday olması için büyük bir mücadele verdiğinin altını çizen Bayrakçı "Ankara'da da seçimin 1-3 puan arasında Melih Gökçek lehine biteceğini SONAR tespit etmiş. 5 firma CHP kazanacak dedi. Seçimden 1 yıl önce Mansur Yavaş aday olmalı diye kanal kanal anlattım. Yetmez, CHP Genel Merkezi'nde MYK'da sunum yaparken de anlattım. 'Doğru adaydır. Bu seçimi kazanırsa o kazanır, Bu işin bayraktarlığını yaptım.' dedim." şeklinde konuştu.

MANSUR YAVAŞ ETMEDİK HAKARET BIRAKMADI

SONAR olarak kamuoyuna doğru bilgileri verdiğine dikkat çeken Bayrakçı "Sırf SONAR doğru bilsin diye, "Melih Gökçek kazanacak" dedim diye Mansur Yavaş bir senedir oradan etmedik hakaret bırakmadı bana ve SONAR'a. Adamın aday olmasında emeğim var ama etmedik hakaret bırakmadı. Dolayısıyla Ankara seçiminde hile yoktur." diye konuştu.

BEYAZ GAZETE