Tatlıses İçin Kur'an-ı Kerim Dağıttılar

Yönetmen Murat Uygur öncülüğünde bir araya gelen grup, vatandaşlara Kur'an-ı Kerim dağıtarak, sanatçı İbrahim Tatlıses için dua etmelerini istedi.

Taksim Meydanı'nda grup adına açıklama yapan Uygur, İbrahim Tatlıses'in dün akşam saatlerinde yakınlarını arayarak sağlık durumunun iyi olduğunu bildirdiğini söyledi.

Bunun güzel bir gelişme olduğunu anlatan Uygur, "İbrahim Tatlıses bizi şarkılarıyla yalnız bırakmadı biz de onu yalnız bırakmıyoruz. İnsanlara Kur'an-ı Kerim dağıtmak istedik. İnsanların duasına ihtiyacı var" diye konuştu.

Tatlıses'in ameliyatına değinen Uygur, "Bu süreçte, 'İbrahim Tatlıses öldü mü kaldı mı, uyanamıyor mu' diye talihsiz haberler çıktı. İbrahim Bey 72 saat uyutulmuştu. 72 saatten sonra tekrar uyutuldu. Çünkü sağlığı ile alakalı doktorları öyle bir karar verdi" ifadelerini kullandı.
Uygur, Taksim'in yanı sıra Eyüp Sultan, Fatih Camisi gibi İstanbul'un çeşitli noktalarında toplam 2 bin 500 Kur'an-ı Kerim dağıtacaklarını belirtti.

İbrahim Tatlıses'e benzerliği ile dikkati çeken 'Urfalı İbo' lakaplı İbrahim Bakırcı da "Biz gerçekten şu an bir bayram yaşıyoruz. İbrahim Tatlıses'in durumu gayet iyi. Biz İbrahim Tatlıses'i çok seviyoruz. İnşallah geldiğinde onu büyük bir kalabalıkla karşılayacağız" diye konuştu.

İbrahim Tatlıses, 14 Mart 2011'de Şişli'de uğradığı silahlı saldırıda ağır yaralanmış, tedavisine Türkiye'de ve yurtdışında devam edilmişti. Tatlıses, geçen ay da ameliyat için ABD'ye gitmişti.
Kaynak: AA