Çetinkaya'dan Belediye Başkanı Tutal’a Ziyaret

Konya’nın Seydişehir ilçesi Çat Mahallesi Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Yasin Çetinkaya, Başkan Yardımcısı Mustafa Turaç, yönetim kurulu üyeleri Abdullah Aslan ve Mevlüt Aslan, Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal’ı ziyaret etti.

Çetinkaya'dan Belediye Başkanı Tutal’a Ziyaret

Başkan Tutal’a Çat Mahallesi'nde geleneksel olarak yaptıkları şenlikleri hakkında bilgi veren Dernek Başkanı Yasin Çetinkaya ve yönetim kurulu üyeleri Çat Mahallesi’ne yapılması planlanan tip proje konutlar hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Mahallelerinin çeşitli nedenlerden dolayı yıllar öncesinden göç verdiğini ifade eden Dernek Başkanı Çetinkaya, mahallelerinde bulunan ve ören haline gelmiş yerlerin temizlenmesini ve çevre temizliğinin yapılmasını istediler

Çat Mahallesi Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerinin ziyaretlerinden dolayı memnun olduğunu ifade eden Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal da, “Çat Mahallemiz uzun yıllardan bu yana göç veren ve en az hane sayısı olan yerleşim birimlerimizden. Yapılabilecek olan çalışmalar konusunda gücümüz nispetinde her zaman yardımcı olmaya hazırız” dedi.

Kaynak: İHA