Balıkesir’e Yatırımcı İlgisi Sürüyor

Fransa’nın Cannes şehrinde düzenlenen dünyanın en büyük gayrimenkul fuarında yatırımcıların gözdesi olan Balıkesir’e yatırımcı ilgisi tüm hızıyla devam ediyor.

Balıkesir’e Yatırımcı İlgisi Sürüyor

Gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Mirko Yapı Turizm San. Ve Tic. A.Ş, Mısır asıllı ortaklarıyla birlikte Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’u ziyaret etti. Şirket yetkililerine dev Balıkesir haritası önünde yatırım olanakları hakkında bilgi veren Başkan Uğur, son olarak ulusal basına da yansıyan ve Türkiye gündeminde büyük ses getiren “Cundaport” projesinden bahsetti. Balıkesir’in önemli sanayi şehirlerine yakın bir konumda olduğuna dikkat çeken Başkan Uğur, “ Gerek iklimi, gerek konumu gerekse imkanları itibariyle Balıkesir yatırıma hazır bir şehir. Bu özellikleri itibariyle yatırımcıların da ilgisini çekmesi bizi mutlu ediyor” dedi.

Ziyaretin sonunda Başkan Uğur, Mısırlı yatırımcılara Sındırgı Yağcıbedir Halısı hediye etti. Mısırlı yatırımcılarda ise Başkan Uğur’a Ahmed Karahisari Kuran-ı olarak adlandırılan dev boy Kuran-ı Kerim hediye etti.
Kaynak: İHA