Tded Kocaeli’de Medeniyet Okumaları Başlıyor

Yazarlık Okulu’nun başlangıcının yapıldığı TDED Kocaeli Şubesi’nde 'Medeniyet Okumaları' adıyla yeni bir etkinlik başlıyor.

Tded Kocaeli’de Medeniyet Okumaları Başlıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Kocaeli Şubesi işbirliğinde düzenlenen etkinliklere her geçen gün bir yenisi daha ekleniyor. Osmanlı Türkçesi ve Farsça gibi kursların yanı sıra Yazarlık Okulu’nun da başlangıcının yapıldığı TDED Kocaeli Şubesi’nde Medeniyet Okumaları adıyla yeni bir etkinlik başlıyor.

Kurulacak olan 4 ayrı okuma grubuyla başlanacak olan 'Medeniyet Okumaları' 3 ay sürecek. 20 kişilik özel gruplarla gerçekleştirilecek olan Medeniyet Okumaları 7 Mart Cumartesi günü başlayacak ve her cumartesi 18.00 ile 21.00 saatleri arasında yapılacak. Ücretsiz ve sertifikalı olan etkinlik kapsamında okunacak kitaplar hediye edilecek. Okumaların sonunda her bir grubun katılımıyla Prof. Dr. Bekir Karlığa, Prof. Dr. Sadettin Ökten, Prof. Dr. İsmail Kara ve Av. Sibel Eraslan moderatörlüğünde ayrı ayrı kitap analizleri yapılacak. Medeniyet Okumaları’na başvuruda bulunmak isteyenler TDED Kocaeli Şubesi’nin resmi internet adresine girerek "Kurs Başvurusu" kısmından kayıt yaptırabilecekleri bildirildi.

Kaynak: İHA