Kartepe Belediyesi Pınarbaşı Parkı’nda Çalışma Yaptı

Kartepe Belediyesi, park bakım onarım çalışmaları kapsamında Rahmiye mahallesinde bulunan Pınarbaşı Parkı’nda çit düzenlemesi gerçekleştirdi.

Kartepe Belediyesi Pınarbaşı Parkı’nda Çalışma Yaptı

Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler de park bakım ve onarım çalışmalarının bir ayağını da Rahmiye mahallesindeki Pınarbaşı Spor ve Yaşam Alanı’nda yaptı. Başıboş hayvanlar tarafından bitki örtüsüne zarar verilmemesi adına 4 kişilik inşaat ekibi, park alanında çit uygulama çalışması başlattı.

Ekipler park çevresinde 1 metre yüksekliğinde yeşil renkli 50 metre tül panel çitlerle yaşam alanını koruma altına aldı. Rahmiyelilerin talebi doğrultusunda gerçekleşen panel çit uygulamasında dere yatağı tarafından da 2 metre yükseklikte 200 metre tül beton direkli dikenli teller ile çevrelenecek.

Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler park, eğlence, oyun ve yaşam alanlarına yönelik bakım onarım çalışmaları belirlenen iş programı çerçevesinde yaklaşan bahar ayları öncesi güzel havalarda hız kazanarak aralıksız devam ediyor.
Kaynak: İHA