Derede Ararken Evde Çıktı

Manisa'nın Soma ilçesinde bir aracın dereye uçması sonucu 1 kişi yaralandı.

Derede Ararken Evde Çıktı

Edinilen bilgilere göre kaza, saat 19.00 sıralarında Mezbahane yanı İstasyon yolunda meydana geldi. Aracıyla İstasyon istikametinden Soma merkeze gelen Şahin Kocaoğlu, direksiyon hakimiyetini kaybederek dereye uçtu. Kocaoğlu kendi imkanlarıyla araçtan çıkarak önce evine, ardından da hastaneye gitti.

Mezbahane yanında trafik kazası ihbarı alan Soma İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri kaza yerine gittiğinde dereye uçmuş ve suyun içerisinde ters dönmüş bir araçla karşılaştı. Kaza yerine hemen itfaiye ve sağlık ekipleri çağrıldı. Olay yerine ilk olarak giden Soma İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği personeli Hanefi Kaya ve Trafik Tescil Büro Amirliği'nde görevli Alpay Darılmaz isimli polis memurları üniformalarıyla derenin içerisinde ters dönmüş araçta yaralıların olması ihtimaline karşı suya atladı. Daha sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri de dere içerisinde ve araçta dakikalarca yaralı aradı. Yaralı şahsın nerede olduğu yakınlarının kaza yerine gelmesiyle ortaya çıktı. Yakınları Şahin Kocaoğlu'nun kaza yaptığını, kendi imkanlarıyla araçtan çıkarak eve geldiğini, daha sonra da hastaneye gittiklerini belirtti.

Soma İlçe Emniyet Müdürü Nebi Özerdem, hiç düşünmeden suya atlayan personellerini tebrik etti. Kaza sonrasında yaralanan şahsın durumunun iyi olduğu öğrenilirken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
Kaynak: İHA