14 Yıl Önce Arkadaşını Öldüren Adamın Doğum Gününde Cesedi Bulundu

Antalya’da 14 yıl önce asker uğurlama yemeğinde bir arkadaşını bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla 20 yıl hapis cezasına çarptırılarak şartlı tahliye edilen adamın, doğum gününde, Bursa'da bir dere yatağında cesedi bulundu.


Edinilen bilgiye göre, 10 Mart 2001 yılında Antalya’da asker uğurlama yemeğinde tartıştığı bir arkadaşını bıçaklayarak öldürdüğü iddia edilen E.G. (34), yargılandığı Antalya 2. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından 20 yıl hapis cezasına çarptırıldı. 3 yıl önce şartlı tahliyesine karar verilen E.G, Bursa’da oturan ailesinin yanına geldi. Dün gece bir arkadaşıyla birlikte merkez Yıldırım ilçesi Karapınar Mahallesi’ndeki gazinoya giden E.G., alkol alarak eğlendi. Ardından içkili restorandan yalnız olarak ayrılan E.G.’nin cesedi, gazinonun arkasındaki dere yatağında bulundu.

Savcılık, bugün doğum günü olan E.G.’nin esrarengiz ölümüyle alakalı soruşturma başlattı. E.G.’nin cesedi, ölüm sebebinin belirlenmesi için otopsiye kaldırıldı. Doğum gününde hayatını kaybeden E.G.'nin ölümünün ardındaki sır perdesini Adli Tıp Kurumu’ndan gelecek otopsi raporu aydınlatacak.
Kaynak: İHA