Dereceye Giren Tekvandocuların Ziyareti

Sivas'ta düzenlenen Türkiye Anadolu Yıldızlar Ligi Tekvando Şampiyonasında dereceye giren sporcular, Kavak İlçe Milli Eğitim Müdürü Nihat Mert'i makamında ziyaret etti.

Ziyarete Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yusuf Tanrıöven ile antrenör Nazım Demirci ve derece yapan sporcular katıldı.

Antrenör Nazım Demir, ziyarette, "İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğümüze ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüze ve sayın siz değerli müdürlerimize açtığınız kurslarla spora ve sporcularımıza önemli hizmetler sunmanızdan dolayı teşekkür ediyorum. Sivas'ta yapılan şampiyonada Samsun'umuzu en iyi şekilde temsil ettik ve Samsun'umuza önemli dereceler kazandırdık. Biz sporcular olarak Yaşar Doğu'nun sporcu ahlakını rehber edindik. İnşallah, güreşte olduğu gibi tekvandoda da Samsun'umuzun Türkiye'mizin sesini, gücünü dünyaya duyuracağız" dedi.

Kendisine yapılan ziyaretten ve sporcuların derece yapmalarından duyduğu memnuniyeti dile getiren Mert, antrenör Nazım Demirci ve dereceye giren sporcuları tebrik etti.
Sivas'ta 13-14-15 Mart'ta yapılan Türkiye Anadolu Yıldızlar Ligi Tekvando Şampiyonası final karşılaşmasında 49 kiloda Arslan Demir, 37 kiloda Ümran Altunay ve 29 kiloda Nazlı Şakar Türkiye üçüncüsü, takım halinde kızlar Türkiye birincisi, erkekler Türkiye üçüncüsü ve genel klasmanda Türkiye ikincisi olmuştu.

Kaynak: AA