'seksenler'Dizisinin Oyuncuları Davetlileri Kahkahaya Boğdu

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü organizasyonluğunda Çanakkale'ye gelen 'Seksenler' dizisi oyuncuları, söyleşiye katılan davetlileri kahkahaya boğdu.

'seksenler'Dizisinin Oyuncuları Davetlileri Kahkahaya Boğdu

Dizide Fehmi rolünü oynayan Rasim Öztekin, pastacı Sami rolünde oynayan Berat Yenilmez, 46'lık Basri rolündeki Mehmet Elmas, bakkal Mehmet rolündeki Ayberk Atilla, Rukiye rolündeki Özlem Türkad ve kasabın yeğeni Sinan rolündeki Ali Fuat Pekzeren, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Öğretim Üyesi Gökhan Bayram moderatörlüğünde katılımcılarla uzun süre sohbet etti. Keyifli ve bol kahkahalı bir ortamda gerçekleşen söyleşide katılımcılar, dizi oyuncularını soru yağmuruna tuttu.

Katılımın yoğun olduğu söyleşi sonrası konuşma yapan İl Kültür ve Turizm Müdürü Kemal Dokuz, "Seksenler dizisi Türkiye’nin 1980’lerin başından günümüze değin değişiminin hikayesi. Klasik bir Türk ailesi üzerindeki etkileri hedefleyen eğlenceli bir dönem sitcom’u olan dizide sosyal hayattaki değişimin ve hayatımıza giren yeniliklerin bizleri nasıl etkilediği gözler önüne seriliyor. Bu tür söyleşi ve tiyatral etkinlikler devam edecektir" dedi.

Programın sonunda sanatçılara çeşitli hediyeler verildi.

Kaynak: İHA