Emine Karaçuha Yılmaz Açıklaması

KADEF Başkanı Opr.

Emine Karaçuha Yılmaz Açıklaması
Dr. Yılmaz Karagöz ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Peyzaj Yüksek Mimarı Emine Karaçuha Yılmaz, “Sizlerin içinden geliyorum” dedi.


Ziyarette aynı zamanda AK Parti'de yer aldığı görevlerinden de bahseden Karaçuha Yılmaz, sivil toplum kuruluşlarının bir kentin sorunlarının tespiti ve güç birliği oluşturarak çözüme katkı sağlamasının öneminden bahsetti. Yılmaz, “KADEF Yönetim Kurulundaki bazı arkadaşlarımız ile meclis üyeliği yaptık, ilçe yönetimlerinde bulunduk ya da başka sivil toplum kuruluşlarında omuz omuza çalıştık. Sizlerin içinden geliyorum. İnşallah birlikte başka çalışmalar yapmak nasip olur. Samsun'un önü açık ve bunu birlikte başaracağız. Yeter ki sahip çıkalım” diye konuştu.

Daha sonra toplantıya katılan AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Kamuran Özden ile beraber devam ettikleri ziyaret programında birliktelik mesajı vererek Samsun'a yapılan yatırımların Samsun için ciddi katma değerler oluşturduğunu ve bunun devamlılığı için 7 Haziran seçimlerinin önemini, bunun sadece Samsun değil Türkiye'nin seçimi olduğunu bilerek daha çok çalışmaları gerektiğini vurguladılar.

Vekil adayları, Kavak için yapılan yatırımları ve gençler için oluşturulan istihdamın devam edeceğini, istikrarın bozulmadan devam etmesinin herkes için önemli olduğunu anlatarak desteklerini istediler.
Kaynak: İHA