Müfettiş Yardımcıları Mühür Beratlarını Aldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Teftiş Kurulu Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen müfettişlik sınavında başarılı olan müfettiş yardımcıları, müfettişlik mühür beratlarını teslim aldı.

Müfettiş Yardımcıları Mühür Beratlarını Aldı

Büyükşehir Belediyesi Teftiş Kurulu Başkanlığı’nda görev yapan 9 müfettiş yardımcısı, yapılan yeterlik sınavını kazanarak müfettişliğe atandılar. Yeni müfettişler, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Zekeriya Özak, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Genel Sekreter Yardımcıları Gökmen Mengüç, Doğan Erol ve Feyzullah Okumuş, şirket genel müdürleri, Başkan Danışmanı Ömer Polat, Teftiş Kurulu Başkanı Süleyman Büyükşahin ve daire başkanlarının katıldığı törende mühür beratlarını teslim aldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Teftiş Kurulu Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen sınavda başarılı olan Sema Ceyda Gedik, Ali İhsan Özgür, Serap Bayraktar, Muhammed Emin Yavuz, Şeref Erol, Servet Mete, İsmail Hakkı Durmuş, İsa Efiloğlu ve Mustafa Kaya düzenlenen törenle Müfettişlik Mühür Beratlarını teslim aldılar. Düzenlenen törende konuşan Teftiş Kurulu Başkanı Süleyman Büyükşahin, “Müfettiş olmak kolay değildir. Kariyer mesleği olan Müfettişliğe atanmak için birçok sınavdan geçmek gerekir. 2004 yılında hiç müfettişi olmayan Belediyemizde bugün 14 müfettişimiz var. Denetim, kaynakların verimli kullanılmasına, hata ve eksikliklerin en aza indirilmesinde, belediyemizin hizmet kalitesinin yükseltilmesinde çok önemli bir fonksiyona sahiptir. Suç işleyen ya da görevini gereği gibi yerine getirmeyene de etkili yasal yaptırımlar caydırıcılık açısından önemlidir. Bu kapsamda müfettişliğe yeni başlayan arkadaşlarımı tebrik ediyor ve başarılar diliyorum” dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın ise, “Kendilerini başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Denetim faaliyeti, yönetimin ayrılmaz parçalarındandır. Yönetimi canlı tutan unsur denetim faaliyetleridir. Müfettiş olarak atanan arkadaşlara yeni görevlerinde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Zekeriya Özak da, “Öncelikle burada bulunamayan Başkanımızın selamını iletiyorum. Genç yaşta Müfettiş olmaya hak kazanan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Yeni atanan müfettişlerle beraber toplam 14 Müfettişimiz, Büyükşehir Belediyemize güç ve değer katacaktır. Müfettişliğe hak kazanan arkadaşlarımı canı gönülden tebrik ediyor ve yeni görevlerinde başarılar diliyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA