Cumhurbaşkanı Erdoğan Yarın Balıkesir'de

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yarın bazı açılış ve törenlere katılmak üzere Balıkesir'e gelecek.

Sabah saatlerinde Balıkesir Sanayi Odası'nın ödül törenine katılacak olan Erdoğan, öğlen ise toplu açılış töreninin ardından halka hitap edecek.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yarın Balıkesir'de olacak. Sabah Balıkesir Sanayi Odası ve Ticaret Odası tarafından düzenlenen 'ekonomi ödülleri' törenine iştirak edecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, valilik ve belediye ziyaretinin ardından Kuva-yi Milliye Meydanı'nda halka hitap edecek. Burada toplu açılış yapacak olan Erdoğan, daha sonra Kara Kuvvetleri Eğitim ve Doktrin Komutanlığı'nı ziyaret edecek.

186 TESİS AÇILACAK
Balıkesir Valiliği'nin resmi sitesinden yapılan açıklamada, "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, 15 Mart 2015 tarihinde; Başbakanlık, TOKİ, İçişleri Bakanlığı, Adalet Bakanlığı, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, Ulaştırma, Haberleşme ve Denizcilik Bakanlığı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Özel Sektöre ait maliyeti 2.663.049.396 TL olan 186 adet tesisin açılışını gerçekleştirecektir" denildi

Kaynak: İHA