CHP’de eski yeni savaşı büyüyor

CHP Bursa Milletvekili ve PM Üyesi Sena Kaleli, “ Önder Sav, Mehmet Sevigen, Hakkı Süha Okay gibi eski isimlerle CHP hiçbir yere varamaz” dedi.

CHP’de eski yeni savaşı büyüyor
CHP’de eski yeni savaşı büyüyor
7 Haziran Genel Seçimleri için milletvekili aday listelerinin belirlendiği şu günlerde yeni CHP'lilerle,eski CHP'liler arasındaki savaş büyüyor.

Milletvekili Sena Kaleli, eski vekillerin CHP'ye girmesinin partiye zarar vereceğini belirterek, 'Önder Sav Mehmet Sevigen, Hakı Suha Okay gibi isimlerin partiye girmesi CHP'yi bir yere vardırmaz. Çünkü bu isimler parti içinde mücadeleye kilitlenmiş isimler. Bunların hedefinde partide hizip yaratmak var' şeklinde görüşlerini dile getirdi.

Şu andaki yönetimin eskileri yeniden partiye almama konusunda bir önlem almamalarının hata olduğunun altını çizen Kaleli şöyle konuştu:

Ben aday değilim. Burada yapılanlara karşı elimiz kolumuz bağlı oturuyoruz. Bu durum hepimizi sıkıntıya sokuyor. Bölgelerimizdeki ön seçimlerle ilgili baskılar da öyle. Önümüzdeki dönem eskilerin olacağı CHP'de iç çekişmeden başka bir şey olmaz. Çünkü onların hedefi hizmet vermek değil partiyi ele geçirmek.