Kartepe’ye Yeni Bir Park Daha

Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ilçeye yeni bir park daha kazandırıyor.

Kartepe’ye Yeni Bir Park Daha
Mahalle sakinlerine daha kaliteli kamusal alanlar kazandırmak amacıyla belediye ekipleri Köseköy Mahallesi İnce Sokak üzerinde park çalışması başlattı.
Yeni yönetim modeli çerçevesinde mahalle gezilerinde halkın taleplerini dinleyen ve çözümler üreten Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, vatandaşlara daha kaliteli kamusal alanlar kazandırmak adına çalışmalarına hız verdi. Geleceğin teminatı çocukları da ihmal etmeyen hizmetlerden biri de Köseköy Mahallesi İnce Sokak üzerinde çocuk, fitness ve dinlence alanı olarak gerçekleştiriliyor.

Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından İnce Sokak üzerinde yapımına başlanan parkta 150 metrekarelik alanı çocuk oyun alanı, 50 metre karelik fitness alanı olarak planlandı. Banklarla da dinlence alanları sağlanacak parkta 3 kişilik inşaat ekibi çocuk oyun alanı ve yaya yolunu çevreleyen bordür çalışmasını önümüzdeki hafta tamamlamayı hedefliyor.

İlçe genelindeki parklarla çocuk oyun ve dinlence alanlarını artırma hedefindeki Kartepe Belediyesi’nin, İnce Sokak üzerindeki yeni park çalışması ile şık bir alanı daha vatandaşların hizmetine sunacak olması, mahalle sakinleri tarafından da beğeni topladı.
Kaynak: İHA