Gerze'de Yüksekokul Öğrencilerine Seminer

Sinop Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından Gerze Meslek Yüksekokulu öğrencilerine yönelik "Gençlik ve Güvenli Gelecek" semineri verildi.

Hoca Ahmet Yesevi Konferans Salonunda gerçekleştirilen seminere Gerze Meslek Yüksekokul Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. İbrahim Gökhan Ceylan, akademik personel ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Seminerde, terör örgütlerinin özellikle öğrenim çağındaki kişileri sempatizan olarak kazanmak için çeşitli yöntemler kullandığı, suç ve suçlularla mücadele etmenin Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünün görevi olduğu belirtilerek şunlar dile getirildi:
"Asayişi ve huzuru sağlamak görevimiz fakat bunu yaparken toplumdaki vatandaşlarımızla ve öğrencilerimizle el birliği halinde çalışma yapmamız gerektiğini biliyoruz. Çünkü biz onlar için burada varız. TEM personeli ülke bütünlüğü aleyhinde faaliyet gösteren terör örgütlerinin propagandalarını etkisiz kılmak, söz konusu örgütlerin eleman temini konusunda yürütecekleri faaliyetler ile ilgili gençliği ve kamuoyunu aydınlatmak, üniversite gençliğinin terör örgütleri tarafından hazırlanan tuzaklara düşmelerini önlemek amacı ile bu seminerler düzenliyor."
Kaynak: AA