Türkiye-tacikistan İş Konseyi Başkanı Ak Parti Aday Adayı Mahmut Er Açıklaması

AK Parti Antalya Milletvekili aday adayı Türkiye-Tacikistan İş Konseyi Başkanı Mahmut Er, Antalya ekonomisinin çeşitlenmesi, kongreler, fuarlar, sağlık turizmi faaliyetleriyle, turizmin 12 aya yayılması ve tarım ürünleri ihracatının artırılması gerektiğini belirterek, iş hayatında edindiği tecrübeyi, uluslararası ilişkiler alanındaki uzmanlığı ile birleştirerek Antalya ve Türkiye’ye hizmet etmek istediğini açıkladı.

Türkiye-tacikistan İş Konseyi Başkanı Ak Parti Aday Adayı Mahmut Er Açıklaması

AK Parti Antalya Milletvekili aday adayı Türkiye-Tacikistan İş Konseyi Başkanı Mahmut Er, hizmet için yola çıktığını açıkladı.

İş hayatında edindiği tecrübeyi, uluslararası ilişkiler alanındaki uzmanlığı ile birleştirerek Antalya ve Türkiye'ye hizmet etmek için aday adayı olduğunu belirten Mahmut Er, Türkiye'nin bu büyük yürüyüşünde naçizane görev almak istediğini söyledi

Antalya'nın ekonomik büyümesinde turizmin 12 aya yayılarak çeşitlendirilmesinin ve tarım ürünleri ihracatının arttırılmasının önemli olacağını belirten Er, "Hükümetimizin 2023 hedefleri doğrultusunda Antalya ekonomisine katkı yapacak projelerin hızla uygulanmasında görev almak istiyorum" diye konuştu.

Gündoğmuş ilçesi Eskibağ Köyü doğumlu olan Mahmut Er, Manavgat, Alanya, Gündoğmuş ve Serik çevresinde yoğunlaşan dost ve akrabalarının desteği ile yürüttüğü çalışmalarda gösterilen teveccühün kendini mutlu ettiğini belirtti.

AK Parti Antalya Milletvekili aday adayı Mahmut Er, "İşim dolayısıyla 60’dan fazla ülkeye yaptığım yüzlerce seyahatte, özelikle son 13 yılda AK Parti iktidarı döneminde ülkemizin; istikrar ve hızlı ekonomik kalkınma sayesinde bölgesel ve uluslararası alanda kazandığı itibarı yakından gözlemledim. İşte bu noktada 20 yıldır İstanbul ve yurt dışında iş hayatında kazandığım uluslararası nosyon ve vizyonu; ülkeme, milletime, hemşerilerime hizmet yolunda kullanmak istedim. Birikimimi bir çok noktada kullanabileceğimi düşünerek, sizlerin huzurundayım" ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA