Simav'da Zeka'nın Destek Verdiği Proje Tamamladı

Simav ilçesinde, Zafer Kalkınma Ajansı'ndan (ZEKA) yaklaşŸık 775 bin lira destek alan özel sektöre ait proje, tamamlanarak üretim aşŸamasına geçildi.

Projenin tamamlanması nedeniyle düzenlenen törende konuşŸan firma yetkilisi İlkay şženöz, projenin otomotiv sektörüne yönelik olduğŸunu ve bu kapsamında üretim alanlarında kullanılmak üzere, tel erozyon makinesi, boru kesme ve fırçalama makinesi ile profil projeksiyon ölçüm cihazı aldıklarını söyledi.

Proje kapsamında birisi bayan olmak üzere toplam 7 kişŸinin istihdam edildiğŸini belirten şžensöz, "Zafer Kalkınma Ajansı, toplam maliyeti 775 bin 100 lira projenin yarısı olan 387 bin 550 lirasını hibe olarak karşŸılıyor. Firmamız, 326 bin 501 lira da öz kaynaklarından sunduğŸu mali katkıyla projenin bütçesini 1 milyon 101 bin 601 liraya ulaşŸtırarak başŸarıyla tamamlanmışŸtır" diye konuşŸtu.
ZEKA Genel Sekreteri Yusuf Balcı da projenin tamamlanmasının ekip çalışŸması ve motivasyonun eseri olduğŸuna dikkat çekerek, projenin başŸarıyla uygulanmasından duyduğŸu mutluluğŸu dile getirdi.
 
Kaynak: AA