Burhaniye’de Zeytinyağı Satışına Kargocu Desteği

Balıkesir’in Burhaniye ilçesin de, zeytinyağına olan ilgi her geçen gün artarken, değişik kargo şirketlerinin indirim kampanyaları da zeytinyağı satışlarını artırdı.

Her gün kargo şirketleriyle tonlarca zeytinyağı yurdun her yerine giderken, Türkiye’nin en lezzetli zeytinyağının körfez yöresinde üretildiği kaydedildi.
Türkiye’nin en önemli zeytin üretim merkezlerinden Burhaniye ilçesinde, zeytinyağı fiyatlarının artması üreticileri sevindirirken, kargo şirketlerinin kampanyalarıda yağ satışlarına olan ilgiyi artırdı. Ayda 100 tonun üzerinde zeytinyağı taşıdıklarını anlatan Yurt İçi Kargo Şube Müdürü Turgay Yıldız, yağ taşımada yüzde 35 indirim uyguladıklarını söyledi.

Ankara ve İstanbul başta olmak üzere yurdun 81 iline yağ gönderdiklerini anlatan Turgay Yıldız” Türkiye’nin en lezzetli zeytinyağı yöremizde üretilmektedir. Özellikle bu yıl zeytinyağına büyük talep var. Bu da üreticinin yüzünü güldürdü. Bizde yağımızın yurdun her tarafına ulaşması için indirim yaptım. Ayda 100 tonun üzerinde yağ gönderiyoruz” dedi.

Kaynak: İHA