Aydın'da Uyuşturucu ve Kaçakçılık Operasyonları

Aydın'da, polisin yaptığı 3 ayrı operasyonla çeşitli miktarlarda uyuşturucu sentetik madde ile kaçak telefon ve sigara ele geçirildi.

Aydın Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Şube Müdürlüğü (KOM) ekiplerinin uyuşturucu ticaretinin ve kaçakçılık faaliyetlerinin önlenmesi kapsamında yaptığı istihbarat çalışmalar sonucu bazı şüpheli otomobil ve adreslere yönelik operasyon yapıldı.
Operasyonlarda, şüpheli olarak belirlenen H.T'nin kullandığı otomobilde yapılan aramada 25 sentetik uyuşturucu madde ele geçirildi.
Batıgazi Bulvarı'nda E.A ve V.G. adlı şüphelilerin bulunduğu bir başka otomobile yönelik yapılan operasyonda ise gümrük kaçağı ve yurt içindeki yasal başka telefonların IMEI numaraları klonlanarak satışa sunulmak istenen 64 cep telefonu ile 80 batarya ele geçiren polis ekipleri, Didim ilçesinde Y.Ö'ye ait işyerinde yaptıkları aramada da bin 534 paket gümrük kaçağı sigara ile 17 paket kıyılmış tütüne el koydu.
Operasyonlarda, şüpheliler H.T, E.A. ve V.G. gözaltına alındı, kaçak sigara ve tütün satışı yapmakla suçlanan Y.Ö. hakkında da yasal işlem yapıldı.
Kaynak: AA