Tuzlukçu’da 'Kitap Kurdu” Kampanyası

Konya’nın Tuzlukçu ilçe Kaymakamlığı tarafından başlatılan ‘Tuzlukçu Kitap Yurdu, Öğrencim Kitap Kurdu’ Projesi kapsamında okullarda kitap okuma proje başlatıldı.

Tuzlukçu’da 'Kitap Kurdu” Kampanyası

Proje kapsamında okullarda öğrencilerin belirlenen kitapları okuyarak okuma bilincini geliştirme, okuma kültürü kazanma, okuma alışkanlığını oluşturma ve okumanın bir gereklilik olduğunu anlamaları hedeflenildi.

Tuzlukçu İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Gülcü, “Okullarımızda Tuzlukçu Kaymakamlığı bünyesinde ve koordinesinde başlatılan proje kapsamında öğrencilerimiz kitap okudular. Böylelikle yapılan proje ile öğrencilerimiz hem kitap okuma alışkanlıklarını kazandılar ve hem de okumanın bir gereklilik olduğu mesajını verdiler. Proje sonunda öğrencilerimizden değerlendirme sonunda belirlenenler Konya gezisine gittiler. Konya’da Bilim Merkezi, Mevlana Müzesi, Şehitlik ve 80.Binde Devr-i Alem Açık Hava Müzesini gezdiler. Projenin gerçekleşmesinde bizlere destek ve katkı sağlayan İlçe Kaymakamımız Nur Sevinç Özbek’e çok teşekkür ederim” dedi.

Kaynak: İHA