Soroush Dehbasti Beylikdüzü'nde Sanatını Konuşturdu

Soroush Dehbasti’nin yetenekli parmakları, piyanonun naif ve dinlendirici tınılarını Beylikdüzü Kültür Merkezi’nde halkla buluşturdu.

Soroush Dehbasti Beylikdüzü'nde Sanatını Konuşturdu
Çaldığı her parçanın hikayesini tek tek anlatan İranlı piyanist, dinleyicilere eğlenceli dakikalar da yaşattı.
Dünyaca ünlü bestekarların eserleri Soroush Dehbasti’nin performansıyla görücüye çıktı. Beylikdüzü Belediyesi’nin düzenlediği kültür-sanat etkinlikleri kapsamında kültür merkezinde resital veren Dehbasti, Azerice ve Farsça olan iki eseri Misafir Sanatçı Kıvılcım Yardımcı Ülkü’yle birlikte icra etti. Ülkü’nün seslendirdiği, Dehbasti’nin çaldığı parçalar büyük beğeni topladı.

DEHBASTİ’NİN SÜRPRİZİ ŞAŞIRTTI
Sempatik tavırları, esprileri ve dinleyicilerle birebir iletişimiyle konuklardan büyük alkış alan sanatçı, Mendelssohn, Rahmainoff, Chopin gibi bestekarları tanıtarak parçalarını çaldı. Kendi eseri olan Rustic Love (Köylü Aşkı)’nı da resitalde çalan sanatçının Beylikdüzü Belediye Başkan Danışmanı ve Kültür-Sanat Koordinatörü Erhan Bayladı’ya da bir sürprizi vardı.

Bayladı’nın eseri olan Hisar Buselik Sirto’yu piyanoyla çalan Dehbasti, bu jestiyle herkesi kendine hayran bıraktı, performans yoğun alkış aldı. Sanatçıya sürprizi için teşekkür eden Bayladı, çiçek takdiminde bulunarak, bu sürprizden onur duyduğunu belirtti.

Kaynak: İHA