Çakıralan Yolu İçin İhale Tarihi Belirlendi

Kavak ilçe merkezinden geçen Kavak Çakıralan yolunun 1177 metrelik kısmının ihalesinin 24 Mart’ta yapılacağı açıklandı.

Çakıralan Yolu İçin İhale Tarihi Belirlendi

Yıllardır yapılması beklenilen, Kavak ilçe merkezinden geçen Çakıralan yolu için ihale tarihini Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu açıkladı.

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Karayolları Bölge Müdürü Mehmet Çetin ile yaptığı toplantı sonucunda basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Sarıcaoğlu, ilçe merkezinden geçen Çakıralan yolunun ihalesinde sona gelindiğini ifade etti.

KAVAK'A YENİ BİR CADDE
Sarıcaoğlu, "İlçemizin daha modern bir yer haline gelebilmesi için caddelerimizin çoğalması gerek, yıllardır yapılması beklenilen, ilçemizin merkezinden geçen Çakıralan yolunda mutlu sona geldik. 24 Mart’ta ihalesi yapılacak ve en kısa sürede çalışmalara başlanılacak. Karayolları Bölge Müdürümüz Mehmet Çetin ile yaptığımız toplantı çok iyi geçti kendisine ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum. İlçe merkezimizden geçen Çakıralan yolunun bir an önce yapılıp cadde olarak Kavak'ta hizmet vermesi için elinden gelen tüm çabayı göstereceğini söyledi.

İlçemiz için elimizden gelen ne varsa yapmaya hazırız. Kavak artık eski Kavak olmayacak, Kavak artık kabuğunu kıracak" dedi.

Kaynak: İHA